top of page
millout et.jpg

Neem contact op

Over mij

bio.jpg

Best Selfie

Het werken met energie heeft mij veel gebracht.

Gaande de jaren leer, ontwikkel, onderga en ontdek ik steeds meer. Over mezelf, maar ook over anderen. Iedere coachsessie en behandeling is weer een cadeautje, iets om dankbaar voor te zijn.
Inmiddels ben ik gespecialiseerd in Newbalance en werk ik met de lecherantenne op verschillende lagen om zo tot de kern en de passende oplossing te komen voor de coachees en de dieren. 
Voor mij is leerzaam en inspirerend om samen te werken met andere therapeuten. Zo werk ik ook als opleider en assistent bij J&A Natuurlijke gezondheidszorg om therapeuten te trainen zo breed mogelijk naar een hulpvraag te kijken. Het streven is zowel mensen als dieren weer (samen)
op de rit te krijgen, één en één wordt drie!
Als therapeut staat je ontwikkeling nooit stil. Iedere maand ontdek je wel iets nieuws door opleidingen, collega's, klanten en wijze lessen van dieren,
de spirits, je hogere zelf èn...
natuurlijk van mijn aardse--vriendjes!  Met dank aan mijn lieve man, poes, honden en paarden die mij heerlijk met mijn voetjes in de klei houden :-)
Wilde paarden

Samenwerking

Voor mij is samenwerking met andere therapeuten en coaches met verschillende disciplines enorm waardevol. Je blijft als therapeut niet alleen scherp en open minded maar het is ook van enorme waarde voor de klant.

De hoofdbehandelaar beheert het dossier, ontvangt de terugkoppeling van andere therapeuten en bewaakt de voortgang van de hulpvraag. 

Het is niet zelden dat een acupuncturist, arts, natuurgeneeskundige, osteopaat of masseur en coach

samenwerken om mens en dier weer in hun kracht te krijgen. 

Eigen verantwoording en zelfhelendvermogen zijn daarbij de sleutels tot vrijheid en bewustzijn.

bottom of page